Parasieten

Een parasiet leeft van z´n gastheer en onttrekt hieraan zijn voedsel.
Er zijn vele vormen van parasieten. Het merendeel van de Nederlandse bevolking heeft parasieten. De meeste mensen gaan ervan uit dat parasieten voornamelijk voorkomen in derdewereldlanden, waar de bevolking aan ondervoeding lijdt en de hygiëne slecht is. Dit is dus niet zo... Er zijn een aantal parasitaire infecties die veel voorkomen in Nederland. Er is dus alle reden om in Nederland alert te zijn op parasitaire infecties.

De symptomen kunnen variëren, afhankelijk van het soort parasiet.

Bekende symptomen zijn:
·  diarree, toegenomen winderigheid en buikkrampen
·  vermagering
·  buikpijn en buikinfectie
·  abces in de lever (koorts, zweten, rillingen, gewichtsverlies en pijn of gevoeligheid in de leverstreek)
·  huidinfectie en/of jeukende uitslag
·  donkere urine, geelzucht en nierinsufficiëntie
·  hoge koorts
·  bloedarmoede
·  jeukende anus
·  darmbloeding
·  hoesten, piepende ademhaling of longontsteking
·  hoofdpijn
·  tijdelijke vergroting van de lever, milt en lymfeklieren
·  chronische infectie van de urinewegen kan afsluiting veroorzaken en wordt in verband gebracht met de latere ontwikkeling van blaaskanker
·  rillingen
·  ademhalingsproblemen
·  vermoeidheid
·  infectie of ontsteking van de hersenen en de hersenvliezen, de lever (hepatitis), de longen of het hart
·  gebrek aan eetlust
·  vermoeidheid
·  spijsverteringsproblemen
·  voedselintoleranties of allergieën
·  bloedarmoede of ijzergebrek
·  huiduitslag, eczeem, huidontstekingen, zwellingen en jeuk
·  gewricht- en spierpijnen en/of ontstekingen die op artritis lijken
·  meerdere malen ’s nachts wakker worden tussen 2 en 3 uur
·  depressiviteit
·  tandenknarsen
·  onrustig en gespannen
·  gevoelloze handen
·  pijn in je rug, dijen en schouders
·  branderig gevoel in je maag
·  moeite om aan te komen of af te vallen
·  kwijlen in je slaap
·  jeukende oren, neus of anus
·  vergeetachtig en niet helder denken
·  hangerig en lusteloos
·  verhoogde hartslag, pijn aan je hart, pijn rond je navel
·  vrouwen: problemen met menstruatie
·  mannen: seksueel disfunctioneren
·  ooginfectie, afname gezichtsvermogen. Als de toxoplasmose de hersenen bereikt, kan dat symptomen als zwakte aan één kant van het lichaam, spraakproblemen, hoofdpijn, verwardheid en epileptische aanvallen veroorzaken

Je hoeft natuurlijk niet geïnfecteerd te zijn met parasieten als je één van deze symptomen hebt. Het kan ook door iets heel anders komen. Dat zoek ik natuurlijk voor je uit.
Het volgen van een parasietenkuur kan bijdragen aan het verbeteren van de algehele gezondheid.

Wie kan parasieten krijgen?
Iedereen kan geïnfecteerd worden met parasieten.
Laten we naar enkele oorzaken van parasitaire besmetting kijken:
·  via voedsel of water
·  via een bacillendrager
·  via seksueel contact
·  door de neus en de huid
·  een andere manier om besmet te raken met parasieten is reizen.  Er zijn op dit moment geen effectieve vaccins tegen parasitaire infecties.
·  door het eten van vlees en vruchten
·  door contacten met huisdieren
·  een aantal parasieten en wormen, worden overgebracht muggen, vliegen en teken.

Er is een toename van invoer van deze infecties in Nederland. Een veel effectiever alternatief voor antibiotica en de andere middelen vanuit reguliere circuit is de parasietenkuur van Dr. Hulda Clark.

Enkele jaren geleden heeft Dr. Hulda Clark de parasietenkuur ontwikkeld die bestaat uit drie verschillende kruiden.

Als je huisdieren hebt, wordt aangeraden hen ook een kuur te laten volgen.
Zie de website www.huisdierendokter.nl

Parasietenkuur Dr. Hulda Clark:

Zwarte walnoot tinctuur:
Water, graanalchohol 20%, vitamine C, looizuur, jodium, Juglon uit de Juglans nirgra. Het blad van de Juglans nirgra boom bevat de schimmelwerende stof Juglon, wat ook hypotensieve en hypoglycemerende en rustgevende eigenschappen bevat. Het heeft een hoge voedingswaarde en effect op het reduceren van het cholesterolgehalte wat vaak verhoogt is bij schimmels en parasieten. Het stimuleert tevens de activiteit van de lever om zich te reinigen van opgeslagen gifstoffen. Zwarte walnoot tinctuur doodt volwassenen parasieten, maar ook de parasieten die nog in ontwikkeling zijn.
Het is een waardevolle remedie tegen obstipatie. De stoffen van het walnootblad zijn ook waardevol bij o.a. diarree, ontstekingen (vooral in de mond en keel), huidaandoeningen (zoals bv eczeem, acne), schimmels, klierzwellingen en herpes. Het wordt al honderden jaren gebruikt door de indianen als een anti-parasieten, anti-bacterie, anti-schimmel en anti-viraal geneesmiddel.

Alsemkruid (ook wel Wormwood) genoemd:
Alsemkruidpoeder wordt verkregen van de Artemisia Shrub artemisia absinthum. Het kruid doodt volwassen parasieten maar ook degene die in ontwikkeling zijn en de eitjes van de parasieten. Het is tevens worm afdrijvend, helpt kwalen van de lever en galblaas te verminderen, werkt koortsverlagend, bevordert de menstruatie en wordt ook wel ingezet bij anorexia. Het kruid helpt mensen met een zwakke, slechte of overactieve spijsvertering.

Kruidnagel (ook wel Gommon Cloves genoemd):
Kruidnagelpoeder wordt verkregen van de bast van de eugenia caryophyllata. Het stimuleert, door zijn eugenolgehalte, de slijmopbouw bij maagzweren en verbetert de kwaliteit van het maagsap. Door regelmatig gebruik van Kruidnagel voorkom je het huisvesten van darmparasieten. Het werkt als een sterk anti-parasieten, anti-schimmel en anti-viraal kruid en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast werkt het goed tegen pijn.

De kruiden moet je zien als één behandeling en moeten samen worden gebruikt.

In de kuur die uit 5 middelen bestaat zitten ook de Ornithine en Arginine. Dit zijn twee natuurlijke aminozuren die je helpen te ontgiften van ammoniak. Ze helpen het lichaam te bevrijden van het hoge stikstofgehalte en de lever te beschermen tegen schade als gevolg van geneesmiddelen en chemicaliën en om het herstel van de lever te stimuleren. Van Arginine is bekend dat het tumoren in groei kan doen afnemen.

De kuur kan eventueel aangevuld worden met Thymocapryl(zuur) en/of Pau d'Arco.

Thymocapryl:
Bevordert een normale flora van gisten en schimmels in de darmen. Thymocapryl is een combinatie van caprylzuren (in de vorm van magnesium- en calciumcaprylaat) en tijmextract (gestandaardiseerd op thymol).
Het product van Bonusan heeft een speciale coating meegekregen, die er voor zorgt dat de caprylaten en het tijmextract pas daar vrijkomen waar ze hun werk moeten doen, namelijk in de dikke darm.

Pau d'Arco (werkend bestanddeel Lapachol):
Heeft een krachtige ontgiftende, antiseptische en antibacteriële, kiem -en worm dodende werking, zowel tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. In de volksgeneeskunde van Zuid-Amerika wordt Pau d'Arco gebruikt bij onder meer diverse infectieziekten als koorts, malaria, artritisdoorbloedings-stoornissen, syfilis, maagzweren en diabetes. Uitwendig wordt het door de Zuid-Amerikaanse Indianen gebruikt tegen huidschimmel en eczeem. In 1948 werd Pau d'Arco genoemd als één van de meest veelbelovende antimalariamiddelen.

·  vermindert ontstekingen
·  als anti-oxidant gaat het een krachtige remming aan van vrije radicalen en ontstekingsstoffen
·  anti-histamine (allergische aandoeningen als hooikoorts en dermatitis)
·  anti-viraal
·  remt de groei van verschillende virussen, waaronder diverse herpesvirussen, sommige influenzavirussen, het poliovirus en het Epstein-Barrvirus.
·  heeft groot effect bij Candida en andere schimmels en gisten
·  anti-biotisch
·  zuivert het bloed en alle weefsels in het algemeen
·  verstevigt de huid en spieren
·  kan tumoren helpen verminderen
·  werkt koortsverlagend
·  vermindert branderige gevoelens, jeuk en ontstoken huidweefsel
·  werkt stimulerend op de spijsvertering


Zapper

Parasietenkuur in combinatie met de zapper.

Een zapper is een puls generator die op batterijen werkt. De uitgangsspanning kan variëren tussen 5 en 10 volt, de frequentie tussen 10 en 500 kHz (10) tot 500.000 pulsen per seconde).
De uitgangsstroom is begrensd. De zapper produceert frequenties met een speciale golfvorm, ten gevolge hiervan worden indringers in het lichaam (virussen, bacteriën, parasieten en schimmels) geëlimineerd.

Hierdoor worden ziekten gunstig beïnvloed. Het doodt bacteriën, virussen, schimmels en andere parasieten en herstelt het immuunsysteem van het lichaam. Uit onderzoek en eigen onderzoek van Dr. Hulda Clark is gebleken dat de zapper de bloedcirculatie op een subtiele manier van energie voorziet. Zodoende wordt het lichaam in staat gesteld om dode micro-organismen en toxines af te voeren. Dit vindt in ongeveer één uur tijd plaats. De witte bloedlichaampjes ruimen de gedode indringers op en deze worden uitgescheiden via de nieren. Het werkt zowel genezend als preventief.

Via de link hieronder kun je in een kort filmpje zien hoe de zapper werkt. Je ziet de parasiet bewegen en uiteindelijk ontploffen en sterven. www.parasieten.com/page/wat_is_een_zapper.html

Kijk voor meer informatie op www.parasieten.com en www.morgenisnu.nl

De zappers zijn te huur bij Base-ik.

Contact

De wieken 41, 1 hoog
1906DA Limmen
0627122571
info@base-ik.nl

Blijf op de hoogte
Stel een vraag

Blog

2016-06-14

De eerste simpele stap om gezonder te eten, is het kiezen voor voedingsmiddelen die voeden. Haal uit je keukenkastjes en voorraadkast de volgende merken; Knorr, Honig, Ah gerechten in pak,…


Lees verder

Twitter