Wie is Janine?

Mijn naam is Janine Dirkson,
Ik ben integraal (natuurgeneeskundig) therapeute en levend bloed analiste.

Ongeveer 11 jaar geleden begonnen bij mij vage maar heftige klachten te ontstaan. Hierdoor ben ik in de medische molen terecht gekomen. Helaas kon men mij binnen het reguliere circuit niet doen herstellen. Vele bezoeken aan (alternatieve) therapeuten volgden.

In december 2010 kwam ik met een therapie in aanraking: er ging een wereld voor mij open!
De echte oorzaken van mijn problemen kwamen naar boven en al snel verdwenen enkele heftige klachten. Begin 2011 begon ik zelf aan de opleiding en kreeg ik de smaak te pakken waardoor ik de gehele opleiding voor natuurgeneeskundig therapeut ben gaan volgen en met succes heb afgerond.

Mijn persoonlijke ervaring heeft mij geholpen een duidelijke visie te creëren en geleerd om te kijken naar de dieper liggende oorzaken van klachten. Dankzij de door mij afgelegde weg en de combinatie van diverse therapieën en methodes, ben ik in staat om de onderliggende oorzaken en/of problemen aan te pakken. Ik kan ervoor zorgen dat een cliënt niet terug valt in een oude klacht en/of patroon.

 

Contact

De wieken 41, 1 hoog
1906DA Limmen
0627122571
info@base-ik.nl

Blijf op de hoogte
Stel een vraag

Blog

2016-06-14

De eerste simpele stap om gezonder te eten, is het kiezen voor voedingsmiddelen die voeden. Haal uit je keukenkastjes en voorraadkast de volgende merken; Knorr, Honig, Ah gerechten in pak,…


Lees verder

Twitter