Ik ben Janine,

Natuurgeneeskundig therapeut en levend bloed analist.

Met mijn eigen unieke Base-IK methode, bestaande uit o.a. NEI, Levend Bloed Analyse en een zeer doeltreffend voedingsherstelplan, begeleid ik kinderen en volwassenen van moedeloos zijn naar een werkelijk gelukkig, pijnvrij en energiek leven.

Sinds dit jaar geef ik ook een opleiding tot Bloedanalyst

Mijn eigen ervaring

In 2007 kreeg ik uit het niets ineens verlammingsverschijnselen en een bizar energiegebrek, die in een half jaar tijd zo extreem waren dat ik nog nauwelijks kon functioneren. Medisch onderzoek leverde geen resultaat op en het werd afgedaan met ‘leer er maar mee leven’ en ‘misschien zit het tussen je oren’.

De werkelijke oorzaken kwamen naar boven tijdens een NEI behandeling. Binnen een paar dagen knapte ik al enorm op. De enorme resultaten inspireerden mij om zelf de opleiding voor natuurlijke geneeswijzen te gaan volgen. In combinatie met het juiste voedingsherstelplan, bloedanalyses, suppletie advies en coaching kwam ik er weer bovenop.

Met mijn nieuwsgierige aard wil ik ook graag jouw onbegrepen klachten doorgronden. Ik geloof namelijk dat er wel een mogelijkheid tot herstel voor je is. Er is altijd een oorzaak voor je klachten!

Als een nieuwe client mijn praktijk binnenkomt, dan zijn die eerste 10 minuten van het gesprek MAGISCH. Ik zie de hulpeloosheid in de ogen veranderen in een sprankeling, omdat hij/zij doorheeft wat ik voor hem/haar kan betekenen.

Jij gelooft wel in een oplossing

Geloof je dat er een oorzaak voor je tot nu toe onbegrepen klachten is?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik had de hoop al opgegeven om zwanger te worden totdat ik bij Janine kwam. Mijn wens kwam in een korte tijd uit! Wauw wat ben ik blij dat ik Janine heb gevonden!

De Base-ik methode is geen standaard stappensysteem.

Elke uitkomst is uniek want jij, je blauwdruk en je verhaal zijn uniek.

Door te kijken naar je bloedbeeld, gezichts/lichaamskenmerken en je verhaal kan ik al veel verbanden zien die mij inzicht geven in de onderliggende oorzaak van je klachten.

Naast kenmerken zien en signalen horen, je bloed lezen en je blauwdruk herkennen ben ik heel intuitief en zet ik deze bijzondere tool ook graag voor je in. Samen met NEI en mijn voedingsherstelplan.

Ik bied jou wel de oplossing voor je herstel.

Zodat jij al je dromen weer waar kan maken.

De Base-ik methode

De Base-ik methode is een unieke en onderscheidende methode die jou het beste biedt om de onderliggende oorzaken van je klachten in kaart te brengen. Zodat we deze kunnen oplossen en je herstelt van je klachten. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor vele mensen..

Levend Bloed Analyse

Je bloed stroomt door je hele lichaam, langs alle organen, en neemt daarmee verschijnselen van ziekte met zich mee, waar die ziekte zich ook bevindt. De levend bloed analyses zoals ik deze uitvoer zijn gericht op snel en duidelijk inzicht geven in jouw algehele gezondheid.

Voeding

Door te kijken naar wat je lichaam qua voedingsmiddelen goed verdraagt kan je je lichaam helpen optimaal te functioneren. Ik ben van mening dat veel aandoeningen, zoals bijvoorbeeld auto-immuunziekten mede veroorzaakt worden door allergieën/intoleranties

NEI

NEI is voor iedereen waarbij de directe oorzaak van de klacht niet zichtbaar is, een methode om zeer snel de oorzaak van lichamelijke en mentale klachten op te lossen. Nei staat voor Neuro Emotionele Integratie. Neuro: Alle gebeurtenissen vanaf het prille begin van je ontstaan tot nu liggen opgeslagen in…

06-27122571

Schipperslaan 4F
1906 BG Limmen

Klachtenprocedure